Εμπειρίες Ασθενών

Τι είπαν για εμάς

heading

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΛΔΟΥΠΗΣ

Διευθυντής Πωλήσεων On Telecom

Είναι εξαιρετικά σπάνιο στην εποχή μας οι όποιες εμπειρίες μας να μην επηρεάζονται από την πάροδο του χρόνου!! Ανήκω στους ανθρώπους οι οποίοι δεν ξέρουν να κολακεύουν, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν διαρκώς να είναι δίκαιοι στις κρίσεις τους τόσο στις ανθρώπινες όσο και στις επαγγελματικές μου σχέσεις. Ο κος Γελαδάρης είναι ο ειδικός επιστήμονας που εμπιστεύτηκα το 2004 να αποκαταστήσει τις οδοντιατρικές ανάγκες μου οι οποίες δεν ήταν καθόλου απλές και σίγουρα μεγάλες.. Κατάγομαι από τον Μαραθώνα Αττικής, ζούσα εκείνη την εποχή στην Αθήνα άρα είχα πολλές επιλογές εδώ και όπως μπορεί κανείς εύκολα να αντιληφθεί, όλοι απόρησαν για την απόφαση μου να εμπιστευτώ έναν ειδικό από την Θεσσαλονίκη!! Ειλικρινά κέρδισα πολλά!! 96 ενέσεις σε δυο μέρες…αποκατάσταση όλων των αναγκών μου σε δυο μέρες.. ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΆΛΩ ΚΑΘΌΛΟΥ!!!!!!!!!!! Όλα τα παραπάνω έγιναν ανώδυνα,σε ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον, με ευγενικούς και απλούς ανθρώπους-συνεργάτες του κου Γελαδάρη, με αληθινό ενδιαφέρον από όλους, Απαλή μουσική και ειλικρινές ενδιαφέρον που με έκανε να νιώσω ευχάριστα σε μια διαδικασία βουνό όπως αυτή φαντάζει πριν από κάθε επίσκεψη αυτού του είδους. Κέρδισα όμως και έναν καλό φίλο ο οποίος καταλαβαίνει πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω του,σε κοινωνικό,πολιτικό, επιστημονικό επίπεδο, κέρδισα έναν ΆΝΘΡΩΠΟ ο όποιος ξέρει να επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες, αγαπάει την ζωή και τους ανθρώπους, έχει χόμπυ, έχει φίλους. Κε Γελαδάρη χαίρομαι που είμαστε φίλοι και σου εύχομαι να συνεχίσεις να προοδεύεις επαγγελματικά γιατί έχεις καταφέρει να συνδυάζεις άψογα τον επιστήμονα με τον άνθρωπο. Όλα τα παραπάνω θα ήθελα να μου δωθεί η ευκαιρία να τα ξαναγράψω και για άλλους ανθρώπους γιατί επιτέλους όσοι αξίζουν πρέπει να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος και την μετριότητα που τόσο πολύ μας έχει βλάψει σαν λαό....!

ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΚΛΙΦΟΠΟΥΛΟΥ

Συνταξιούχος,69 ετών

Επισκέφτηκα τον κ.Γελαδάρη για οδοντιατρικό πρόβλημα σε όλα μου τα δόντια.Κάτι που το φοβόμουν πάρα πολύ απο αυτά που άκουγα απ'ο τους γύρω μου για τα εμφυτεύματα.Δεν ταλαιπωρήθηκα παρά μόνο μια ημέρα,ενώ έγιναν πολλές εξαγωγές και μπήκαν εμφυτεύματα την ίδια μέρα.Μετά από δύο μέρες είχα δόντια,με τα οποία έτρωγα κανονικά μέχρι να μπούν τα μόνιμα.Ο κ.Γελαδάρης με πρόσεξε πάρα πολύ και μου έδιωξε όλες τις φοβίες που είχα.Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται αλλά να φτιάξει τα δόντια του.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Συνταξιούχος

Επισκέφτηκα τον κ.Γελαδάρη για προβλήματα με γέφυρες και η εμπειρία ήταν καταπληκτική.Είχα ουλίτιδα για χρόνια και ενώ άλλαζα,λόγω τόπων διαμονής,πολλούς οδοντιάτρους δεν είχα αποτελεσματική θεραπεία. Ο κ.Γελαδάρης είναι πολύ λεπτολόγος και αφού με εξέτασε,μου εξήγησε με λεπτομέρειες τα προβλήματα των δοντιών μου.Η θεραπεία ξεκίνησε με την ουλίτιδα όπου σε τρία ραντεβού και χωρίς φάρμακα άρχισα να αισθάνομαι για πρώτη φορά μετά από χρόνια το στόμα μου υγιές χωρίς να ματώνουν τα ούλα μου καθόλου.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΩΛΑ

Νοσηλεύτρια

Θαυμάσιος τόσο σα γιατρός αλλά και σαν άνθρωπος,πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.Με ενδιαφέρον και υπευθυνότητα για τον ασθενή αλλα και πλήρη γνώση και κατάρτιση σε ότι κάνει. Ευχαριστώ που απέκτησα πάλι την υγεία των δοντιών μου μετά απο ταλαιπωρία χρόνων πριν έρθω σε σας.. Εμπιστεύομαι και προτείνω τον κ.Γελαδάρη και τα εξυπηρετικά και χαμογελαστά κορίτσια του,την Μάλαμα και την Ράνια. Να είστε καλά!

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΣΘΕΝΗΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Γεώργιο Γελαδάρη για τη βοήθειά του στο πρόβλημα που αντιμετώπιζα με τα δόντια μου. Από το πρώτο πλάνο της θεραπείας που κάναμε, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και βεβαιότητα σχετικά με την εμπειρία του. Στη συνέχεια, στη διαδικασία της αποκατάστασης , ήταν πολύ σχολαστικός και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα, αψηφώντας τον κόπο και τον χρόνο του. Επιπλέον και κάποιες δυσκολίες που προέκυψαν, τις αντιμετώπισε με άψογο επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα και πάντα με σεβασμό στον ασθενή που είχε απέναντί του. Η αποκατάσταση ήταν άμεση αλλά και ανώδυνη και ολοκληρώθηκε σε μερικές επισκέψεις.Αλλά και ο τακτικός έλεγχος και η επίβλεψη που ακολούθησε μετά τη θεραπεία , βοήθησε ώστε να υπάρχει σωστή συντήρηση. Τέλος πρέπει να επισημάνω πως το ίδιο συνεπείς ήταν και οι συνεργάτιδες του κ.Γελαδάρη,Χατζηανθίμου Ράνια και Αρβανιτίδου Μάλαμα, τις οποίες θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω καθώς με τη συνδρομή τους , συνέβαλαν στην όλη διαδικασία.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Βιβλιοθηκονόμος ,ετών 42

Κατά την πρώτη μου επίσκεψη στον Γιώργο Γελαδάρη, παρέδωσα ένα στόμα χάος και παρέλαβα μια υγιέστατη οδοντοστοιχία. Μου έμαθε τον σωστό τρόπο φροντίδας της στοματικής υγιεινής και έκτοτε δεν παρουσιάζονται προβλήματα. Επισκέπτομαι κάθε χρόνο με χαρά το ιατρείο του για προληπτικό έλεγχο, γιατί εκτός από το επιστημονικό κομμάτι υπάρχει και το ανθρώπινο. Τόσο ο ίδιος όσο και οι βοηθοί του, Ράνια και Μάλαμα, με το πραγματικό τους χαμόγελο και ενδιαφέρον δημιουργούν ένα φιλικό περιβάλλον, που ξεπερνά τις προσδοκίες μιας ιατρικής εξέτασης!Bonus: το καλαίσθητο περιβάλλον και η πάντα ωραία μουσική!